Sat Nov 21 2020

11 21

The Text Factory slaat ook op de kist

01/02/2017

Door Bart Driessen

Limburg en Noord-Brabant vieren volgende week weer groot feest. Ook The Text Factory hangt de vlag uit: deze week plaatsen wij artikel nummer 501 op onze site.  Alle reden voor Ad, Bart, Leo, Joanna, Liam en Yves eens lekker op de kist te slaan.


     

 

The Text Factory heeft wel iets met carnaval, of zoals dat in Limburg en het Rijnland heet, vasteloavend. De grote wijsheid die verscholen gaat achter de jaarlijkse omkering van de alledaagse wereld is ook voor ons een fantastische bron van inspiratie. Denk buiten de kaders, breng je boodschap over op je eigen manier en trek je niks aan van braveriken, azijnpissers en dorknopers. En als het even kan: maak er een feestje van!

Dat we nu al meer dan 500 eigen verhalen het net op gegooid hebben is dus reden voor een 'teut beer'. Het moet tenslotte serieus gevierd worden, nietwaar? Wie weet komen we elkaar ergens in Limburg of Brabant  tegen. Want ook in dat deel van de wereld, vol prachtige verhalen, kennen we heel wat mensen. Mochten je ons herkennen, dan is de kans op een ernstig gesprek alleen niet zo groot. ALAAF!

 

 

 

Bewaren