Thu May 28 2020

05 28

Maintaining the Engineer

12/09/2019

Door Liam van Koert

Op 19 september vind in de Galgenwaard Utrecht de eerste editie van Maintaining the Engineer plaats. Het nieuwe evenement van vakblad Automatie|PMA zet in op slim onderhoud en alles wat komt kijken bij het efficiënt ondersteunen van de technische dienst. 


     

 

Overal in het nieuws buzzt het over de uitdagingen voor technische diensten. Gebrek aan personeel, gebrek aan kennis, welke kennis is er überhaupt nodig. Hoe complex worden de systemen nog. Risico op risico op risico. Wat kun je doen? Wie kan je helpen? Waar doe je goed aan?


Kom op donderdag 19 september naar Maintaining the Engineer en laat je informeren door mensen die als geen ander weten waar het om draait. Bedrijven die de handschoen oppakken. Zelf of met partners. Wat kan je helpen? De sprekers variëren in functie van directeur operations bij grote producerende bedrijven tot een innovatiemanager bij een machinebouwer die vertelt hoe zij helpen. De maintenance manager van het jaar levert een bijdrage, een systeemintegrator vertelt hoe zijn rol verandert, alarmrationalisatie komt aan bod en de zin en onzin van inkoop versus investeren. Hoe maak je een roadmap?

Nieuwsgierig?  Kijk hier voor de details en het volledige programma.

Overtuigd? Stuur dan snel een mail naar info@thetextfactory.eu  met als onderwerp aanmelding Maintaining the Engineer.  Hoor je bij de eerste 5 aanmeldingen, dan ontvang je een gratis toegangskaart!