Wed Jul 08 2020

07 08

Nummer voor Smart Industry

23/01/2015

Door Bart Driessen

22 januari vond de aftrap plaats van Smart Industry. In het industriële icoon van Rotterdam, de Van Nelle-fabriek, nam Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink, voorzitter FME het voortouw van de campagne die moet leiden tot een massale overstap van de Nederlandse industrie op de principes van Smart Industry.


     

Een belangrijk onderdeel van het programma zijn de Fieldlabs, proeftuinen waarin bedrijven en kennisinstellingen samen Smart Industry in praktijk brengen. Behalve de toezegging door minister Henk Kamp dat daarvoor Europees geld uit het EFRO vrij komt, was er ook het nieuws van de nieuwe Smart Industry telefoon. Ondernemers en onderzoekers kunnen nu terecht voor al hun vragen over Smart Industry en de bijbehorende Fieldlabs bij het nieuwe nummer. Het nummer wordt gefaciliteerd door de Kamer van Koophandel, die verder nauw betrokken is bij het programma Smart Industry.

Het nummer is: 088-585 22 25. De eerste beller naar dit nummer ontving uit handen van Claudia Zuiderwijk-Jacobs, voorzitter van de centrale Kamer van Koophandel, een nieuwe iPhone 6 (een cadeautje van KPN).