Meer dan T_FF

Ir. Yves De Groote is gespecialiseerd in tekstproducties op het gebied van voedselproductie en procesindustrie, van ingrediënten en grondstoffen tot industriële productie, verpakking, voeding en gezondheid. Gerelateerde disciplines zijn proces- en productieautomatisering, industrieel onderhoud, proces- en productietechnologie, hygiënisch productieontwerp (EHEDG) en agribusiness, waaronder veeteelt. Hij studeerde aan de Wageningen Universiteit als levensmiddelentechnoloog, gespecialiseerd in zuiveltechnologie en kwaliteitsmanagement. Hij richtte zich in 1992 tekstbureau Wageningen op en veranderde de bedrijfsnaam in textburo na zijn verhuizing naar België (West-Vlaanderen). Klik hier voor het LinkedIn profiel van Yves.

Drs. Liam van Koert is gespecialiseerd in tekstproducties op het gebied van engineering en productie. In 2001 studeerde hij af als Mechanical Engineer aan de TH Rijswijk en vervolgde zijn werk als Mechanical Design Engineer Electrical Machines bij Brush HMA. Na zes jaar te hebben gewerkt aan hoogspanningsgeneratoren voor de olie- en gasindustrie en geothermische energieopwekking, maakte hij de overstap naar zijn oude passie: schrijven. Begonnen als Hoofdredacteur van de tijdschriften Machinebouw en Process Controll bij Array Publications in 2006, trad hij in 2009 in dienst bij Verbal Essence. Tegenwoordig is Liam hoofdredacteur van de tijdschriften Vision & Robotics en Automatie PMA en schrijft hij voor tal van klanten in de branche. Klik hier voor liam's LinkedIn profiel.

Joanna Hughes MA is onberispelijk in haar twee moedertaal en slaagt er goed in nog een flink aantal. Geboren in het Verenigd Koninkrijk, verhuisde ze al op zeer jonge leeftijd naar Nederland. Opgegroeid in zowel nederlands als Engels, verhuisde ze naar Tokio, studeerde Japans, maar stapte later over naar archeologie aan de Universiteit Leiden. Ze studeerde Meso-Amerikaanse archeologie en kreeg ook haar deel van de Spaanse, Nahuatl, Quechua en wat meer obscure hiërogliefen-gebaseerde geschriften. Na ook gebruik te hebben maken van de organisatorische talenten bij multinationals Akzo Nobel en Astellas, startte ze in 2005 haar eigen vertaalbureau Verbal Essence. Klik hier voor joanna's LinkedIn profiel.

Drs. Liam van Koert. is gespecialiseerd in tekstproducties op het gebied van engineering en productie. In 2001 studeerde hij af als Mechanical Engineer aan de TH Rijswijk en vervolgde zijn werk als Mechanical Design Engineer Electrical Machines bij Brush HMA. Na zes jaar te hebben gewerkt aan hoogspanningsgeneratoren voor de olie- en gasindustrie en geothermische energieopwekking, maakte hij de overstap naar zijn oude passie: schrijven. Begonnen als Hoofdredacteur van de tijdschriften Machinebouw en Process Controll bij Array Publications in 2006, trad hij in 2009 in dienst bij Verbal Essence. Tegenwoordig is Liam hoofdredacteur van de tijdschriften Vision & Robotics en Automatie PMA en schrijft hij voor tal van klanten in de branche. Klik hier voor liam's LinkedIn profiel.

Ad Spijkers BSc. studeerde in 1976 af als kunststofverwerkingsingenieur bij HTS Tilburg (nu Avans). Na enkele jaren ervaring in productiebedrijven begon hij een carreer in de technische journalistiek. Na ongeveer tien jaar voor enkele Reed Elsevier-tijdschriften te hebben gewerkt, was hij nog eens tien jaar free lance reporter voor verschillende technische tijdschriften over werktuigbouwkunde, bouw, logistiek en procesbeheersing. Hij was bijna veertien jaar hoofdredacteur van Aandrijftechniek, een eisma Industrialmedia magazine, voordat hij op 1 januari 2016 bij The TextFactory kwam. Hij is gespecialiseerd in elektromotoren en aandrijvingen, mechanische transmissies, hydrauliek, pneumatiek, sensoren, industriële besturingen en industriële automatisering. Klik hier voor het LinkedIn profiel van Ad.

Leo de Ridder, MSc. is een van de beroemdste technische journalisten in de wereld van engineering en productie. Hij studeerde in 1974 af aan de TU Delft met een diploma Werktuigbouwkunde. Hij werkte als hoofdredacteur voor verschillende uitgevers, waaronder Wolters Kluwer en My Business Media. Naast meer dan 30 jaar het gezicht van het vakblad Constructeur, lanceerde hij ook verschillende succesvolle tijdschriften en evenementen op industrieel gebied. Na zijn officiële pensionering uit de uitgeverswereld besloot hij zijn uitgebreide vaardigheden goed te gebruiken en trad hij in maart 2013 in dienst bij The Text Factory. Klik hier voor leo's LinkedIn profiel.

Dr. Lilian Vermeer is gespecialiseerd in tekstproducties over (veiligheid in) productie en chemie. Schrijvend over onderwerpen van veiligheidsprocedures in productieprocessen tot wetgeving op het gebied van (machine)veiligheid en nieuwe technologieën heeft zij jarenlange ervaring op verschillende gebieden.

Ze studeerde in 1990 af aan de Rijksuniversiteit Groningen in biochemie. Ze promoveerde in 1995 op een biochemisch/immunologisch onderwerp. Ze werkte voor uitgeverij Wolters Kluwer als redacteur voor diverse boeken en tijdschriften over CE-markering en machineveiligheid. Daarna begon ze haar eigen textburo Betacover. Ze was freelance schrijfster voor verschillende tijdschriften over biochemisch onderzoek en industriële productie en veiligheid. In augustus 2019 trad ze in dienst bij The Text Factory. Klik hier voor het LinkedIn profiel van Lilian.