Empack gericht op Agile Manufacturing

06/03/2018

Door Bart Driessen

Steeds meer machinebouwers kiezen voor Agile Manufacturing. Agile Manufacturing houdt in dat technische innovaties snel en flexibel antwoord geven op de vraag van de klant. De aanbieder onderscheidt zich zo door een hoog service-level. Tijdens de komende Empack is te zien hoe dit leidt tot betere doorlooptijden, kwaliteit en kosten.


     

Gedeelde data

Een onderdeel van de opkomst van Agile Manufacturing is dat bedrijven steeds meer data met elkaar delen. Een voorbeeld daarvan is het meekijken en onderhouden van machines op afstand. Storingen worden op die manier snel opgelost. En salesmanagers kunnen tijdens hun zakenreis in China een machine in werking laten zien. Installaties worden in de cloud afgebeeld en met digitale systemen verbonden. Een ander onderdeel hiervan is natuurlijk cyber security. Omgaan met de risico’s hoort vanzelfsprekend ook bij Agile Manufacturing.

Meer informatie over Agile Manufacturing

De behoefte aan meer kennis op dit gebied en diversiteit aan mogelijkheden komen aan de orde tijdens Empack, op 10, 11 en 12 april 2018. Meer informatie over Agile Manufacturing wordt geboden in de vorm van een gethematiseerde innovatieroute, een machine demo-tour en verschillende lezingen in het theater. Empack wordt voor de 16e keer georganiseerd en vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs is gelijktijdig met Packaging Innovations, het marketing & design event voor verpakkingen en display. Registreer gratis voor uw bezoek met code: 2514. Meer informatie en registreren via: www.empack.nl