Tue Aug 11 2020

08 11

Verschillende demotours op Empack

06/04/2018

Door Bart Driessen

De Empack introduceert op 10, 11 en 12 april op de Jaarbeurs een begeleide Demotour. Deze tour gaat langs de gehele verpakkingsketen. Daarnaast is er een aparte tour met als thema Agile Manufacturing. Plus lezingen door Siemens en Fox-IT in het theater.

 


     

“De zestiende editie van Empack draait om innoveren, interactie en ontwikkelen. Om die reden worden nieuwe elementen, waaronder de Pack Online Demotour rn Agile Manufacturing, toegevoegd aan het vertrouwde verpakkingsconcept van Empack”, licht Michelle van Helvoirt, Marketing Event Manager van Empack, toe.

Inhoud demotour

De demotour geeft inzicht in onder andere wegen en doseren, verpakken middels traysealen, dieptrekken, zowel horizontaal als verticaal flowpacken en kartonneren, meten en registreren, etiketteren, coderen, inspecteren, casepacken en palletwikkelen. Toonaangevende spelers als Ishida Europe, Multivac, Ulma Packaging, Rovema Benelux, Dijkstra Vereenigde, Gullimex, Espera, Kortho, Bizerba, CPS en Strema presenteren en demonstreren hun oplossingen tijdens de Pack Online Demotour. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in deelname aan de Pack Online Demotour op Empack kunnen dit aangeven in de online registratie.

Agile Manufacturing op Empack

Gezien de vraag naar meer kennis op het gebied van Agile Manufacturing en tevens de diversiteit aan mogelijkheden op dit gebied, wordt er tijdens Empack veel aandacht geschonken aan dit thema in de vorm van een gethematiseerde innovatieroute en verschillende lezingen in het theater. Met de opkomst van Agile Manufacturering worden steeds meer data tussen bedrijven gedeeld. Naast de voordelen brengt het ook risico’s met zich mee, onder andere op het gebied van cyber security.

Smart Machine Industry

De kansen en knelpunten in de Smart Machine Industry worden onder andere belicht door Patrick Fokke, Industry Sales Director bij Siemens Industry Software. Een andere spreker is Christiaan Prickaerts, Director Managed Security Services bij Fox-It. Hij geeft in zijn lezing op een onorthodoxe wijze meer inzicht in de wereld van cyber-security, de potentiële gevaren en oplossingen.

Begeleide innovatieroutes

Ter aanvulling op het thema Agile Manufacturing is er een begeleide innovatieroute uitgestippeld door mediapartner The Factory Files. Deelnemende exposanten als Domino Benelux, Toshiba, CSi, Digitron, Multivac, OPTI-PACK, Sigma Control, Bizerba, Noviq, Belona en Espera staan klaar om de laatste informatie te delen en nieuwe toepassingen te demonstreren.

Openingstijden Empack 2018

Empack wordt voor de zestiende keer georganiseerd en vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht. Deze verpakkingsvakbeurs is op 10, 11 en 12 april 2018 te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De beurs is gelijktijdig met Packaging Innovations, het marketing & design event voor verpakkingen en display. Verpakkingsexperts kunnen de beurs kosteloos bezoeken op basis van voorregistratie met code 2509. Meer informatie en registreren: www.empack.nl.