Sun Dec 04 2022

12 04

FlexThink! IIoT – 28 juni Aviodrome Lelystad

03/05/2016

Door Bart Driessen

eWON en Raster Products organiseren op 28 juni 2016 FlexThink!, een congres over mogelijkheden en zakelijke kansen van het industriële Internet of Things, nu en in de toekomst.


     

Het FlexThink!-congres is inmiddels een jaarlijks terugkerend hoogtepunt waar eWON en partners de markt informeren door inspirerende verhalen en hands-on trainingen. Dit jaar in de vorm van een rondreizend event. Een hoogtepunt van de tour is de FlexThink! op 28 juni. Locatie is Aviodrome, naast het vliegveld van Lelystad. Raster Products verzorgt daar het Nederlandse FlexThink!-congres, op een bijzondere locatie waar de Cloud in meerdere opzichten de toon aangeeft.

Doelstelling van het FlexThink!-congres is een breder blikveld voor system-integrators en machinebouwers. Verschillende sprekers, waaronder gebruikers uit de industrie, delen daar hun kennis en inzicht in eWON met deelnemers. Welke mogelijkheden biedt IIoT? En hoe pas je dat in je professionele omgeving toe?

Programma

  • Industrial Internet of Things for Real: Hans van Wijk, Industrial Automation expert, Tech Coach
  • Industrial Internet of Things: visie; Francis Vanderghinst, Head of Global Sales eWON
  • eWON: ontwikkelplatform voor de IIoT-router, Technical Support Engineer eWON
  • Talk2M: ontwikkelplatform voor IIoT-cloud; JeanPaul Cormann Technical Support Manager Talk2M
  • Cyber Security: optimalisering van het veiligheidsniveau bij remote access: Erik de Jong, Lead Expert Cybercrime bij Fox IT
  • IIoT-oplossingen in de praktijk, discussie
  • Talk2M Infrastructure, Software R&D Manager eWON
  • Rondleiding in Aviodrome

Ontvangst 9.00-9.30 uur. Het programma sluit aan het eind van de middag. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Industrieel IoT al jaren realiteit en dus geen hype

eWON verbindt al jaren industriële machines en installaties aan het internet, verzorgt gebruiksvriendelijke remote access en maakt allerlei soorten technische data toegankelijk. eWON richt zich op kennis en inzicht in specifieke industriële gebruiksmodellen, ontwikkelen expertise van specifieke sectoren en vertalen deze modellen in VPN-routers en data-gateways. Terwijl anderen proberen mee te liften met de trend, investeert eWON al jaren in technische kennis en innovatie. De producten van eWON zijn voor tal van protocollen ontwikkeld en vormgegeven volgens de eisen van data-experts. Bovendien accepteert eWON een zakelijk commitment als het gaat om continuïteit in de operatie van onze klanten.

De jarenlange samenwerking met Raster Products heeft eWON gesterkt in de overtuiging dat we onze klanten het beste kunnen helpen door samen op te trekken; onverschillig of het nu gaat om het in kaart brengen van hun plannen, het vastleggen van hun prioriteiten of bij hun eerste stappen op het spannende pad dat IIoT heet.

Ga voor een sneak preview naar www.flexthink.biz

Over eWON en HMS

eWON is wereldwijd leider in producten voor veilige, industriële remote verbindingen. De redundante Talk2M infrastructuur, gebaseerd op de cloud, is een integrale oplossing van eWON voor machinebouwers, system-integrators en eindgebruikers. Daarmee kunnen gebruikers op een veilige en gemakkelijke manier op afstand een verbinding maken met machines om storingen op te lossen en processen te volgen. Dankzij het bijzonder hoge niveau van haar technologie, kennis op het gebied van monitoring en besturing op afstand heeft eWON zich onderscheiden door innovatie, passie, integriteit, kwaliteit en langetermijnvisie.

eWON heeft onlangs haar krachten gebundeld met die van HMS Industrial Networks AB, een marketleider in industriële communicatieproducten, waaronder remote besturing. HMS ontwikkelt en produceert Anybus, IXXAT en Netbiter; oplossingen voor aansluiting van besturingen en systemen op industriële netwerken. eWON en HMS beschikken daardoor over alle middelen en kennis om de meest ambitieuze projecten en ontwikkelingen met succes te realiseren.

Voor meer informatie, ga naar www.eWON.biz of www.hms-networks.com