Tue May 18 2021

05 18

Frettwork Network verhuist

12/01/2018

Door Yves De Groote

Door te verhuizen naar het kantoorgebouw ‘westTor’ in Aken contineert het HR-bedrijf Frettwork network zijn groeikoers. Op 15 januari 2018 betrekt het internationale team rond stichtster en HR-expert Barbara Frett de nieuwe ruimtes in het exclusieve gebouw, vlakbij de Nederlandse grens.


     

Het vijfkoppige Akense team heeft op de vierde verdieping 150 m² ter beschikking. De kantoorruimtes met heel veel lichtinval bieden plaats om creatief en efficiënt te werken. De modernste communicatietechnieken maken het mogelijk om ongestoord interviews uit te voeren met sollicitanten uit de hele wereld. Er is ook een grote vergaderzaal voor coaching, opleidingen voor sollicitanten en seminars.

‘westTor’ ligt in het westelijke gedeelte van Aken, vlakbij het ziekenhuiscomplex Klinikum, de RWTH (Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule) en de nieuwe Campus Melaten. De beide torens van het gebouw worden dikwijls gezien als de ‘westelijke poort naar Vaals’, richting Nederland dus. Vandaar de naam van dit complex.

“Het architectonisch aantrekkelijke gebouw past perfect bij ons bedrijf. Als ‘poort naar Nederland’ visualiseert het onze ambities om te groeien in het buurland”, vertelt directeur Barbara Frett enthousiast. “Maar de nabijheid van RWTH en de Campus Melaten is ook belangrijk voor ons als wervingsbureau.”

Frettwork network groeit hard. Getuige de opening van Frettwork international in het Nederlandse Landgraaf, het kantoor in het Rijn-Maingebied (Großwallstadt) en de aanstelling van nieuwe medewerkers. De ervaren personeelschef Barbara Frett geeft blijk van haar strategische visie: “de ruimte is nu groot genoeg zodat we wat personeel betreft de komende jaren kunnen groeien zonder opnieuw te moeten verhuizen.”

Het adres van het nieuwe gebouw: Vaalser Straße 259, 52074 Aken.