Sun Jun 20 2021

06 20

Duitse HR-specialist nu in Benelux

07/09/2017

Door Yves De Groote

Twee jaar na de opstart in het Duitse Aken breidt HR-dienstverlener Frettwork network uit naar België en Nederland. Frettwork international nu ook vanuit Landgraaf.


     

Technici werken steeds meer grensoverschrijdend. En zeker de wisselwerking tussen Nederland, Duitsland en België zorgt er voor dat projecten en werknemers een internationaal karakter krijgen. Vandaar de uitbreiding richting Nederland. Het werkt samen met het hoofdkantoor van Frettwork network nabij Frankfurt. Het team van Frettwork rekruteert leidinggevend en technisch personeel. Frettwork is actief in de industriële sector, sales en marketingorganisaties. Employer branding is een van de kerncompetenties. Gebaseerd op praktijkervaring, vanuit de kant van de werkgever en de werknemer veranderingsmanagement en het coachen van bedrijven op dit terrein.

 

Internationaal

Barbara Frett werkt inmiddels tientallen jaren samen met HR-managers. Sinds 1992 is ze actief in HR, onder andere als opleider bij Vobis Microcomputer AG en Maxdata. Bij Fort Dodge Veterinar (onderdeel van Wyeth/Pfizer Pharma) en TravelTainment (onderdeel van Amadeus Leisure Group) vervulde ze de functie van personeelschef/HR-directeur. Daarnaast is Barbara Frett ererechter bij de arbeidsrechtbank in Aken. In april 2016 richtte ze Frettwork network op. Het totaal aantal medewerkers van Frettwork netwerk op de drie vestigingen bedraagt daarmee zeven, waarvan vier consultants en drie recruiters. Eerder dit jaar trad Tom Lankes in dienst. Hij werkt vanuit het hoofdkantoor als consultant en recruiter. Hij is tevens betrokken bij business development en marketing.